کارگاه آموزشی آسيب شناسي قاچاق كالاهاي سلامت محور برای بهورزان و اصناف لوازم آرایشی و بهداشتی و آرایشگاه ها در لنده برگزار شد.
کارگاه آموزشی آسيب شناسي قاچاق كالاهاي سلامت محور برای بهورزان و اصناف لوازم آرایشی و بهداشتی و آرایشگاه ها در لنده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ افسانه پژهان كارشناس نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نظارت و كنترل بر كالاهاي سلامت محور را ابزاري قدرتمند درتامين سلامت مصرف كنندگان بيان كرد و انواع كالاهاي قاچاق،راههاي شناسايي آن، انواع برچسب درج شده بر روي محصولات، مشخصات و تاريخچه برچسب ها را براي حاضران شرح و سامانه رديابي، رهگيري، و كنترل اصالت فرآوردههاي سلامت (ttac) را معرفی و نحوه استفاده از اين سامانه را به طور کامل توضيح داد.
وی در ادامه با معرفي انواع لوازم آرايشي و بهداشتي، سوء مصرف و خطرهاي ناشي از آن و ارائه نمونه محصولات قاچاق، غير مجاز و تقلبي راههاي شناسايي محصولات سالم از ديگركالاها راشرح داد.
كارشناس نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت دارو و غذا دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در هنگام خرید محصولات غذایی باید به برچسب ایمنی و سلامت محصول توجه شود. چنین محصولاتی از لحاظ سلامتی تمامی موارد از قبیل قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس در محدوده مناسب بود و از لحاظ ایمنی و سلامت مورد تایید میباشد.
پژهان توصیه کرد: باید تا جایی که امکان دارد مصرف مواد آرایشی را به حداقل رساند و در صورت استفاده به برچسب اصالت کالا و مجوزهای بهداشتی لازم از سازمان غذا و دارو دقت کرده و از مصرف محصولاتی که با عناوین و مارک های مختلف از سایر کشورها بصورت قاچاق وارد می شوند خودداری کرد.